TRENING PRODAJE

12885810_664189550398180_8338530676872207573_o
Ovaj trening transformiše prodavce od korišćenja tradicionalnih trikova i taktika zasnovanih na podilaženju kupcima, u profesionalce prodaje zasnovane na kvalitetnom odnosu i zajamnom poštovanju. Jedinstveni trening koji priprema prodajne profesionalce za prelazak na novi nivo gde su saradnja, samopouzdanje i kredibilitet način da se povežemo sa kupcima kako bismo povećali poslovanje.

Dokazani proces prodaje Ivane Anđić uključuje veštine komunikacije i ličnog razvoja temeljene u bezvremenim osnovama koučinga usmerenog na rezultate.

BOLJE CIFRE PRODAJE POČINJU SA
DOBRO OBUČENIM PRODAVCIMA

Imate problema sa pretvaranjem potencijalnih klijenata u realizovanu prodaju?

Ili jednostavno želite da prodajete više?

Problem bi mogao da bude u ponašanju današnjih potrošača, ali je verovatnije da vaši prodavci koristite zastarele tehnike.

Kako je savremeni potrošač naučio kako da blokira prodaju, pojavile su se nove prodajne obuke i tehnike.

Dobra vest je da možemo da pomognemo u izgradnji uspešnog prodavaca današnjice, i sutrašnjice.

ŠTA ĆETE NAUČITI?

  • Saznajte važnost samouverenog stava prilikom interakcije sa klijentima.
  • Razvijte veštine aktivnog slušanja kako biste otkrili potrebe klijenata i otklonili izazove.
  • Saznajte kako da uspostavite kredibilitet i prenesete svoju vrednost fokusirajući se na rešenja koja su centrična za kupce.

ZAŠTO ŽELITE TO DA NAUČITE?

Vaši kupci su personifikacija osnaženog potrošača. Potreban vam je pristup prodaje odnosa koji vodi ka profitabilnoj vezi za potencijalnim kupcem.

KAKO ĆE POMOĆI?

Savladavanjem prodajnog pristupa zasnovanog na odnosima, kupcima možete ponuditi vrednost koju ne mogu da pronađu kod konkurencije ili na Internetu: Vi! A vi se pozicionirate za dugoročna partnerstva koja donose pozitivne ishode za sve strane.

ZAKAŽITE BESPLATNU KONSULTACIJU

DODATNI
RESURSI

Zatvaranje prodaje izgradnjom odnosa sa klijentima

Da biste kupcima ponudili vrednost, prvo morate imati jasno razumevanje za njihove potrebe. U tom smislu, najvažnija stvar koju možete da uradite u svakoj interakciji sa klijentima je da postavljate pitanja, a zatim slušate. Kada se čvrsto uhvatite u košta sa njihovim zahtevima, možete ponuditi rešenja, a zatim zatražiti mogućnost da formirate poslovno partnerstvo.

OTKRIJTE NOVU ERU
PRODAJNE OBUKE

Kada kupci završe 70% procesa kupovine bez angažovanja prodavca, i mogu da završe većinu kupovina preko interneta bez interakcije sa drugim ljudskim bićem, tradicionalna prodajna taktika jednostavno više ne funkcioniše.

Zato je potrebno da usvojite prodajnu obuku i tehnike koje su utemeljene u višedecenijskom razvoju, a ipak su evoluirale za digitalno doba.

Naš trening prodaje će vam pomoći:

  • Izgradite bolje odnose sa potencijalnim klijentima
  • Kreirajte lojalnost sa postojećim kupcima
  • Identifikovanje neispunjenih potreba potencijalnih klijenta
  • Bolje konvertovanje potencijalnih klijenata i perspektiva u prodaju

PRODAJNI TRENING ZA
NADMAŠIVANJE CILJEVA

Prodavci sa visokim učinkom grade relacije koje dovode do prodaje. Kroz ovaj trening prodaje, naučićete da generišete više potencijalnih klijenata, što će rezultirati povećanim performansama prodaje. To je zato što razumemo kako međuljudski odnosi dovode do lojalnosti, što stvara unosan levak za prodaju – i koji vas na kraju lansira iznad vaših ciljeva.

PRIJAVITE SE NA NEWSLETTER

[contact-form-7 id=”1640″]