MOJE IME JE IVANA ANĐIĆ

Jedino što predstavlja veću radost od one koju osećamo zbog zadovoljstva svojim životom je kada imamo dar da i drugima možemo da omogućimo da postave i ostvare svoje ciljeve koji će ih učiniti radosnima. Ja sam to iskusila i mene to osećanje ispunjava svakodnevno. Danas je vaš uspeh moja misija!
Dobrodošli! Ja sam Ivana Anđić, ekonomista, licencirani life & business coach, PEAT praktičar i HYL trener. Sa više od 20 godina iskustva u radu kao preduzetnica i poslovni coach i konsultant, posvećena sam pomaganju pojedincima i kompanijama da ostvare svoj puni potencijal i postignu izvanredne rezultate.

Inspirisana sam vizijom stvaranja pozitivnih promena u životima ljudi i radim sa svojim klijentima kako bih im pomogla da pronađu unutrašnju snagu, otklone blokade i ostvare svoje najveće ciljeve.

Kao ekonomista, moje duboko razumevanje poslovnih procesa i ekonomskih principa kombinujem sa mojim coaching i trening veštinama kako bih pružila sveobuhvatnu podršku u postizanju poslovnih ciljeva.

Svoj rad zasnivam na najnovijim metodama i alatima iz oblasti ličnog razvoja, uzimajući u obzir najbolje prakse i tehnike.
Verujem u snagu autentičnosti, hrabrosti i istrajnosti u ostvarivanju željenih rezultata.

Moja misija je da vam pružim podršku u vašem putovanju ka uspehu i ispunjenju, bilo da se radi o postizanju poslovnih ciljeva ili ličnog rasta i transformacije.

Hvala vam što ste ovde i radujem se prilici da zajedno radimo na ostvarenju vaših ciljeva i snova.

about_me9

MOJ PRISTUP

Sve počinje idejom. Možda želite da pokrenete posao. Možda želite da hobi pretvorite u nešto više. Ili možda imate kreativan projekat koji želite podeliti sa svetom. Šta god da je u pitanju, način na koji pričate svoju priču i kako je doživljavate može napraviti veliku razliku.
Stari načini ne otvaraju nova vrata - stara je izreka koja nas savetuje da, ako želimo nešto novo moramo biti spremni da učinimo nešto novo. Pa, to je izazovno, ali je i neophodno. Morate se izgurati izvan svoje zone komfora da biste stigli do tog novog odredišta.
Jeste li u poslednje vreme otvorili neka nova vrata? Ako niste, tu sam da vas podržim u napredovanju. Posvetimo se zajedno otvaranju novih vrata ka obilju vaših mogućnosti!

ZAMISLITE

Uspostavljanjem kontakta sa autentičnom misijom i vizijom vašeg života, razvićete viziju tako da će se rasplamsati i vaš žar i entuzijazam.
Probudićete vašeg genija u sebi i spoznati vaš puni potencijal, probuditi vaše lične i profesionalne uvide i sposobnosti.

IZGRADITE

Dobićete jasnoću i nove uvide, samopouzdanje uz koje ćete lako napredovati. Lepota ovakvog rada je u tome što ćete razvijanjem novih veština i primenom postajati ličnost kakva želite da budete a uspeh će početi da se razvija.
Ovde je cilj da se osećate dobro dok se lično angažujete.

PRIJAVITE SE NA NEWSLETTER

[contact-form-7 id=”1640″]

UTISCI

Nina

Nisam mogla da verujem koliko brzo su se stvari promenile nakon što sam se priključila programu ‘Budi njegova a ostani svoja’. Posle samo 4 dana primenjivanja novih tehnika i saveta, moj bivši dečko se vratio i naša veza je jača nego ikad pre. Hvala ti na ovom neverovatnom iskustvu!

Miodrag Milić
Commercial artist

“Holivud je prizvao Holivud” – na taj način opisujem svoju saradnju i iskustvo sa Ivanom. Kroz naše sesije me je naučila ono najvažnije a to je – da bih živeo Holivud ne moram da budem u Holivudu. Zvuči tako banalno, a meni je promenilo život.

Maja Čolić
Direktor marketinga

Uživam u ličnom razvoju. Ivanina radionica Reci Da SEBI dala mi je vetar u leđa za smele i hrabre promene.

Marijana Zdravković
Bankar

Za mene je ovo savršena radionica koju itekako nameravam da iskoristim i primenim u svom životu. Jako sam zahvalna Ivaninoj radionici Ljubav i veze jer me je podstakla i motivisala na novi način života i pozitivan pogled na svet i ljubav.