MOJE IME JE IVANA ANĐIĆ

Jedino što predstavlja veću radost od one koju osećamo zbog zadovoljstva svojim životom je kada imamo dar da i drugima možemo da omogućimo da postave i ostvare svoje ciljeve koji će ih učiniti radosnima. Ja sam to iskusila i mene to osećanje ispunjava svakodnevno. Danas je vaš uspeh moja misija!
Moje ime je Ivana Anđić i licencirani sam life i biznis kouč i trener Heal Your Life programa grupnih radionica Lujze Hej. Kroz svoju profesionalnu karijeru, kao osnivač i vlasnik izdavačke kuće, često sam se pitala kao postići vrhunske rezultate u poslu a ne izgubiti sebe u ostalim životnim poljima, koja su podjednako važna za kvalitet i lepotu života. Zahvaljujući izuzetnoj poslovnoj dinamici okrenula sam se ličnom razvoju u kojem sam veliku podršku pronašla upravo u koučingu usresređenom na rešenja i filozofiji koju nudi Lujza Hej, ženi koja je postigla život kakav većina nas želi da živi i privatno i profesionalno. Zahvaljujući radionici “Promenite misli- Promenite život” milioni ljudi su u zrelim godinama iznova izgradili fantastične živote. Svi oni su dokaz da loša startna životna pozicija ne mora nužno da rezultira i lošim životom.
Kada nisu na pravi način izbalansirane, visoke ambicije, konstantan napor i želja za usavršavanjem dovode do velikog stresa. Kao i mnogima drugima, ovo se dešavalo i meni dok nisam angažovala vrhunskog ekonomistu Dušana Pavlovića, koji mi je omogućio da razvijem holistički pogled na život i biznis. Zahvaljujući tome shvatila sam da zapravo nema kvalitetnog biznisa bez kvaliteta osobe koja se njime bavi. Ne možemo da budemo ni dobar kolega, ni roditelj, ni supružnik ako nismo kvalitetni kao osoba. Znači, jedino što možemo je da se usmerimo na lični rad i usavršavanje.

Da bih svoja saznanja i recept za srećan život mogla na efektan način da podelim i sa drugima, završila sam Erickson College International, gde sam stekla licencu za rad kao life&business coach. Od tada se bavim individualnim i biznis koučingom i na raznim nivoima pomažem u postavljanju i dostizanju ciljeva.

Paralelno sam počela da proučavam koncept Heal Your Life Lujze Hej. Uvidevši da je ova oblast doprinela poboljšanju svih mojih aspekata života, odlučila sam da to saznanje podelim sa drugim ljudima i postanem sertifikovani trener – od 2014. godine svakog meseca u Beogradu vodim radionice za lični i profesionalni razvoj.

about_me9

MOJ PRISTUP

Sve počinje idejom. Možda želite da pokrenete posao. Možda želite da hobi pretvorite u nešto više. Ili možda imate kreativan projekat koji želite podeliti sa svetom. Šta god da je u pitanju, način na koji pričate svoju priču i kako je doživljavate može napraviti veliku razliku.
Stari načini ne otvaraju nova vrata - stara je izreka koja nas savetuje da, ako želimo nešto novo moramo biti spremni da učinimo nešto novo. Pa, to je izazovno, ali je i neophodno. Morate se izgurati izvan svoje zone komfora da biste stigli do tog novog odredišta.
Jeste li u poslednje vreme otvorili neka nova vrata? Ako niste, tu sam da vas podržim u napredovanju. Posvetimo se zajedno otvaranju novih vrata ka obilju vaših mogućnosti!

ZAMISLITE

Uspostavljanjem kontakta sa autentičnom misijom i vizijom vašeg života, razvićete viziju tako da će se rasplamsati i vaš žar i entuzijazam.
Probudićete vašeg genija u sebi i spoznati vaš puni potencijal, probuditi vaše lične i profesionalne uvide i sposobnosti.

IZGRADITE

Dobićete jasnoću i nove uvide, samopouzdanje uz koje ćete lako napredovati. Lepota ovakvog rada je u tome što ćete razvijanjem novih veština i primenom postajati ličnost kakva želite da budete a uspeh će početi da se razvija.
Ovde je cilj da se osećate dobro dok se lično angažujete.

PRIJAVITE SE NA NEWSLETTER

[contact-form-7 id=”1640″]

UTISCI

Marija

Nikada nisam verovala da mogu naučiti toliko o ljubavi i odnosima. Ovaj program mi je pružio alate da bolje razumem sebe i svog partnera. Naučila sam kako da postavim zdrave granice i istovremeno ostanem verni sebi. Toplo ga preporučujem svima koji žele da unaprede svoj ljubavni život!

Ana

Godinama sam prolazila kroz loše veze i nisam mogla da shvatim zašto se uvek ista priča ponavlja. Onda sam odlučila da se prijavim za program ‘Budi njegova a ostani svoja’, i to je promenilo sve. Shvatila sam da je moj obrazac ponašanja bio deo problema. Nakon samo mesec dana primene naučenih veština, uplovila sam u…

Milica

Kada smo moj suprug i ja došli do tačke razvoda, bila sam očajna. Međutim, odlučila sam da dam šansu programu ‘Budi njegova a ostani svoja’, i to je bio najbolji potez koji sam ikada napravila. Umesto razvoda, naš brak je procvetao. Zahvaljujući ovom programu, naučila sam kako da očuvam svoju autentičnost u vezi i kako…

Nina

Nisam mogla da verujem koliko brzo su se stvari promenile nakon što sam se priključila programu ‘Budi njegova a ostani svoja’. Posle samo 4 dana primenjivanja novih tehnika i saveta, moj bivši dečko se vratio i naša veza je jača nego ikad pre. Hvala ti na ovom neverovatnom iskustvu!

Miodrag Milić
Commercial artist

“Holivud je prizvao Holivud” – na taj način opisujem svoju saradnju i iskustvo sa Ivanom. Kroz naše sesije me je naučila ono najvažnije a to je – da bih živeo Holivud ne moram da budem u Holivudu. Zvuči tako banalno, a meni je promenilo život.

Maja Čolić
Direktor marketinga

Uživam u ličnom razvoju. Ivanina radionica Reci Da SEBI dala mi je vetar u leđa za smele i hrabre promene.

Marijana Zdravković
Bankar

Za mene je ovo savršena radionica koju itekako nameravam da iskoristim i primenim u svom životu. Jako sam zahvalna Ivaninoj radionici Ljubav i veze jer me je podstakla i motivisala na novi način života i pozitivan pogled na svet i ljubav.