Mesečni ciklus radionica, da vaš život počne da funkcioniše, kreće radionicom Reci Da SEBI

  • Voleti sebe znači doživeti istinsko prihvatanje. 💖
  • Voleti sebe znači osećati se, pri pomisli na sebe, srećno, zadovoljno i dobro.
  • A kada shvatite da vaša osećanja uvek pripadaju vama samima i da ne postoji ni jedan osećaj koji vam neko drugi može dati ili uzeti, postižete slobodu življenja.
  • Voleti sebe znači da prihvatite ko ste i gde ste.
  • Razvijanje ljubavi prema sebi zahteva praksu, posvećenost i poverenje.

Dok prolazite kroz nova učenja i perspektive, dešava se nekoliko stvari:

1. Jačanje samopouzdanja.

Ovo samopouzdanje utiče na način na koji hodate, komunicirate sa drugima i na to kako pristupate svom životu. Svet poštuje samouverenu ženu.

2. Novi dokazi.

Dok prikupljate nove dokaze o onome što želite da verujete o sebi, razbijate dugo ograničavajuća uverenja i stvarate nova. Vaša slika o sebi je promenjena.

3. Novi rezultati.

Davno su prošli dani pokušaja i nigde. Ako primenite ovaj rad, dobićete rezultate. Garantovano.

Pomoću alata koje vam prenosim na radionici Reci Da SEBI dobijate na samopouzdanju, razumete kako funkcioniše vaš mozak i to znanje koristite za transformaciju slike o sebi i stvaranje ogromnih rezultata.

EVO I ZAŠTO:

Možete iskusiti samo ono što vaša slika o sebi dozvoljava.
Kako proširujete sliku o sebi, proširujete i mogućnost više svega što želite.
Da li ste spremni za još dobrih stvari koje život želi da vam pošalje?

Imaš jasnu viziju ko želiš da budeš kao osoba?

REZERVIŠITE SVOJE MESTO!

[contact-form-7 id=”1640″]

USPEŠNE VEZE

Sve moje veze su harmonične!

Izgleda da smo čitav život u vezama, sa svim što nas okružuje, čak i sada si u vezi samnom i mojim konceptom koji predstavljam.

Veze koje imamo sa predmetima, hranom, saobraćajem, prilikama, ljudima, sve je to odraz naše veze sa sobom.

Način na koji su odrasli reagovali na nas, često je način na koji mi danas reagujemo prema sebi, bilo pozitivno ili negativno.

Kao ljudima, svima nam je potrebna ljubav od “spolja”. Međutim, godinama u nazad pričamo o ljubavi prema sebi, i učimo kako da volimo sebe, kao ultimativno stanje koje nam je potrebno za zdravlje i sreću.

Pitate me da li ćete postati sebični i egocentrični kada uđete u programe Reci da sebi i vezama. Istina je da se sebi i učenju kako da zavolimo sebe okrećemo onda kada želimo da naše veze sa svetom bolje funkcionišu.

PROSPERITET I BOGATSTVO

Pravo bogatstvo je svakako ljubav, i svi mi sigurno želimo bogatstvo u ljubavi, radosti i obilje vremena. Međutim, OK je biti i finansijski bogat!

Prva knjiga na temu da sami kreiramo svoju stvarnost Nauka o tome kako postati bogat, čiji  je autor Volas Votls zapravo kaže da imamo DUŽNOST da budemo bogati, zato što, kada je neko finansijski bogat, može da iskusi i postigne mnogo više za ceo svet.

Ipak, mnogi se osećaju kao da „nikada nemaju dovoljno“, iako postoji DOVOLJNO novca na planeti da svako od nas normalno živi.

Da li Bog određuje plate? Pa zašto onda Bil Gejts i Opra Vinfri imaju milijarde, neki drugi imaju milione, a neki katkad nemaju ni za kiriju?

Odgovor leži u svesti i uverenjima o novcu.

Na radionici:

  • Istražujemo principe po kojima kreiramo svoje iskustvo;
  • Otkrivamo moć uverenja; videćemo koja su to uverenja koja nas ograničavaju u bogatstvu da bismo mogli da se oslobodimo onih koja nam više nisu od koristi;
  • Učimo kako da koristimo afrimacije da bismo kreirali stvarnost koju priželjkujemo i, na kraju, kako da se priključimo na svoju unutrašnju mudrost da nas vodi u svemu što radimo.

USPEH

Svako iskustvo je uspeh. Pa šta je u stvari neuspeh?

Da li to znači da nešto nije ispalo kako ste hteli?

Kada ne ispadne kako ste planirali, najverovatnije je da imate unutrašnja uverenja koja vam govore da to ne zaslužujete- ili osećanja da ste bezvredni.

Verujem i na ovoj radionici ćete pronaći objašnjenje, da samim rođenjem stičemo pravo da idemo od uspeha do uspeha tokom čitavog života.

Pred vama je novih 12 meseci. Šta ćete učiniti sa njima da budu uspešni? Da li ćete odustati od svojih najhrabrijih ciljeva jer se plašite koliko uspešani zapravo možete da postanete?

Videla sam da mnogo perspektivnih ljudi propušta priliku da iskoriste početak godine kao katalizator za postizanje svojih uspeha i programiranje novih navika jer jednostavno ne počnu.

 

Dakle, da li ste spremni za uspeh u 2022?

REZERVIŠITE SVOJE MESTO!

[contact-form-7 id=”1640″]

100% Garancija bez rizika 3 dana.
Ukoliko niste potpuno zadovoljni vrednošću radionice, kontaktirajte nas putem mejla u roku od 3 dana i mi ćemo vam refundirati 100% - bez pitanja!