Nikada nisam verovala da mogu naučiti toliko o ljubavi i odnosima. Ovaj program mi je pružio alate da bolje razumem sebe i svog partnera. Naučila sam kako da postavim zdrave granice i istovremeno ostanem verni sebi. Toplo ga preporučujem svima koji žele da unaprede svoj ljubavni život!

Marija

Godinama sam prolazila kroz loše veze i nisam mogla da shvatim zašto se uvek ista priča ponavlja. Onda sam odlučila da se prijavim za program ‘Budi njegova a ostani svoja’, i to je promenilo sve. Shvatila sam da je moj obrazac ponašanja bio deo problema. Nakon samo mesec dana primene naučenih veština, uplovila sam u super vezu sa nekim ko me zaista ceni i voli. Hvala ti što si mi pomogla da preokrenem svoj ljubavni život!

Ana

Kada smo moj suprug i ja došli do tačke razvoda, bila sam očajna. Međutim, odlučila sam da dam šansu programu ‘Budi njegova a ostani svoja’, i to je bio najbolji potez koji sam ikada napravila. Umesto razvoda, naš brak je procvetao. Zahvaljujući ovom programu, naučila sam kako da očuvam svoju autentičnost u vezi i kako da bolje razumem svoju bolju polovinu. Hvala ti što si nam pomogla da ponovo pronađemo sreću zajedno!

Milica

Nisam mogla da verujem koliko brzo su se stvari promenile nakon što sam se priključila programu ‘Budi njegova a ostani svoja’. Posle samo 4 dana primenjivanja novih tehnika i saveta, moj bivši dečko se vratio i naša veza je jača nego ikad pre. Hvala ti na ovom neverovatnom iskustvu!

Nina