NAŠA SESIJA ĆE BITI

PERSONALIZOVANA

Naše prva sesija biće posvećene proceni vašeg trenutnog zadovoljstva i postavljanju cilja te kreiranju akcionog plana koji će odgovarati vašim jedinstvenim potrebama i cilju.

CILJANA

Svako ima bolne tačke kada je u pitanju postizanju uspeha. Blisko ću sarađivati sa vama kako bih vam pomogalo da identifikujete i prevaziđete vaše okidače.

INTEGRISANA

Budući da postizanje cilja nije samo vežba i disciplina, vodiću vas prema drugim korisnim praksama, kao što su trening svesnosti, vizualizacija, relaksacija i drugo.

KAKO ĆETE SE OSEĆATI

MOTIVISANO I FOKUSIRANO UZ
POVEĆANU ENERGIJU I SAMOPOUZDANJE

ŠTA ĆETE DOBITI

  • Sedmične sesije 1 na 1 nedeljno

  • Radićemo holistički sa svim aspektima vašeg života kako biste stvorili potpuno blagostanje, životno ispunjenje, vitalnost, ravnotežu i prosperitet

  • Sveobuhvatna procena zadovoljstva

  • Personalizovana strategija i plan koji će vam pomoći da postignete svoje ciljeve

  • Neograničeno vođenje i podrška putem e-pošte

  • Dobićete korisne alate, literaturu, savete i vežbe za prevazilaženje prepreka i izazova

FAQS

ŠTA SE DEŠAVA NA KOUČING SESIJI?
Prvi sastanak je "sesija otkrivanja" i traje otprilike 90 minuta. Nakon ove početne sesije klijent i trener se dogovore o rasporedu 3 sesije mesečno. Pre svake sesije od klijenta se traži da dostavi obrazac sa povratnim informacijama o tome šta je klijent radio prethodne nedelje, na čemu želi da radi tokom aktuelne sesije i kako se oseća u tom trenutku. Pred kraj svake sesije dogovaraju se koje će radnje klijent preduzeti tokom sedmice. Tokom nedelje klijent može mejlom kontaktirati trenera sa svim pitanjima, uspesima, razočarenjima.
GDE SE ODRŽAVAJU KOUČING SESIJE?
Koučing sesije se mogu održavati lično ili putem skype ili telefona.
Klijenti najčešće biraju kombinaciju online i ličnih konsultacija.
Klijenti mogu odabrati da se sastanu sa trenerom u prostoru trenera ili na nekom javnom mestu.
Važno je da klijent obezbedi miran i ne ometan prostor u toku trajanja sesije.
KAKO IZGLEDA PROCES RADA?
Obično počinje ličnim intervjuom kako bi se procenile trenutne mogućnosti i izazovi klijenta, definisao obim sesija, identifikovali prioriteti i uspostavili željeni ciljevi.
Naredne sesije, nedeljne, mogu se održavati lično ili online a svaka sesija će imati jasan željeni ishod. Između zakazanih sesija od klijenta se traži da napravi konkretne, dogovorene akcije. Broj sesija zavisi od ličnih potreba i preferencija pojedinca.
Započinje se sa tri mesečne sesije, jedna nedeljno.
PO ČEMU SE KOUČING RAZLIKUJE OD DRUGIH PROFESIJA?
Drugo često postavljano pitanje o koučingu je kako se razlikuje od rada sa terapeutom.
Profesionalni koučing je usluga koja se fokusira na život pojedinca jer se odnosi na postavljanje ciljeva, određenih ishoda i upravljanje ličnim promenama.
Koučing se može razlikovati od terapije na više načina. Prvo, koučing je profesija koja podržava lični i profesionalni rast i razvoj zasnovan na individualno iniciranim promenama u potrazi za specifičnim ciljevima. Ovi ishodi su povezani sa ličnim ili profesionalnim uspehom. Terapija se s druge strane bavi isceljenjem bola, disfunkcije i konflikata unutar pojedinca ili odnosom dve ili više jedinki. Fokus je često na rešavanju poteškoća koje proističu iz prošlosti koje ometaju emocionalno funkcionisanje pojedinca u sadašnjosti, poboljšanje ukupnog psihološkog funkcionisanja i suočavanje sa sadašnjim životnim ili radnim okolnostima. Akcenat u koučing odnosu je na akciji i ličnoj odgovornosti.
KOLIKO KOŠTA KOUČING?
Mnogi pojedinci osećaju da ne mogu da priušte sebi ličnog/profesionalnog kouča. Ali koučing nije toliko skup koliko mislite da jeste. Zapravo, nakon sumiranja stvarnih životnih vrednosti koje su stekli koučingom, klijenti se često pitaju zašto im je toliko trebalo da zakažu prvu sesiju. Pre nego što dogovorite broj sesija i cenu, možda se zapitate šta biste propustili ako ne radite sa koučem. Šta vam trenutno ne funkcioniše u životu? Kako bi vaš život sve mogao da bude drugačiji ako su izazovi rešeni i zamenjeni produktivnim, smislenim aktivnostima? Koučing je savršen za kretanje ka vašim snovima i ostavljanje smeća za sobom.
Koučing vam pruža priliku da rastete, da se menjate, da napredujete, i da naučite kako da se osnažite na sjajne načine.
Investicija za rad sa koučem zavisi od toga sa kim ćete raditi. Možete izabrati da radite sa studentom po ceni od 25 evra ili sa iskusnim koučem od 50 evra.

PRIJAVITE SE NA NEWSLETTER